Windforce logo
Home of the Windflower Sol-Vindteknik
Om oss

Om oss

Windforce - Svensk tillverkare av små vindkraftverk och hybridsystem

Windforce är ett svenskt företag som kännetecknas av en kompromisslös inställning till kvalitet och funktion. Vi tillhandahåller produkter och kompletta system som möjliggör för kunden att producera sin egen el utifrån klimatsmarta och energieffektiva metoder. Vi erbjuder också solcellsdriven belysning och andra energisparande lösningar.

Vi på Windforce vill att varje individ skall ges möjligheten att själv producera sin egen el från det överflöd av miljövänlig energi som finns i vår omgivning. Att få vara självförsörjande på el är oerhört givande.

Att få vara med och bidra till en renare värld för oss och våra barn är något som driver oss på Windforce att utveckla marknadsledande produkter och system inom miljövänlig energiutvinning. Vi vill vara din heltäckande leverantör av energieffektiva lösningar vare sig det är till uppvärmning av ditt hus eller laddning av din elbil.

Alla de produkter vi saluför har vi själva under lång tid testat och utvärderat för att kunna erbjuda dig som kund marknadens allra bästa lösningar.

Förutom de produkter som vi själva tillverkar köper vi även produkter direkt från andra tillverkare vilket för dig som kund betyder bästa möjliga pris.

På Windforce är vi uppdaterade på aktuell forskning inom miljö- och energiteknik, så fort det kommer nya produkter som vi anser är tillräckligt bra kommer vi även att saluföra dessa.

Vi jobbar med ständig förbättring av våra produkter och system för att alltid kunna erbjuda de mest konkurrenskraftiga lösningarna. Produkterna skall också vara prisvärda, mer watt per krona är viktigt både för dig som kund och för oss. Detta uppnår vi inte bara genom att erbjuda attraktivt prissatta produkter utan också genom att det vi saluför har en lång livslängd.

Windforce säljer och tillverkar inte bara enskilda produkter utan erbjuder även kompletta hybridsystem, där vindkraftverk och solpaneler kombineras. Dessa system kan t.ex. även innehålla värmepumpar och andra produkter som utnyttjar förnyelsebar energi. Systemen anpassas för att passa just dina behov.

Att producera din egen el är enkelt och dessutom givande. Vill du, erbjuder vi även hjälp med installation och vägledning vid ditt köp. Tillsammans hjälper vi till att minska effekterna på jordens klimat. Tillsammans kan vi uppnå målet om nollutsläpp.

zero emission - our vision